Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czas przygotowania ok 20-30 min potrawa latwa i tania
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 227
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 227
Składniki
Duze pieczarki wyczyscic,umyc,odciac ogonki.Kapelusze zawinac w folie aluminiowa,polozyc na ruszt.Pozostale trzonki i pieczarki przeznaczone na farszpokroic w kostke,przyprawic i polozyc na folii aluminiowej,pozostawiajac gorna czesc folii odkryta aby mogly parowac.Dolna czesc folii nakluc w kilku miejscach aby odplywala woda z parujacych pieczarek.Seler pokroic w kostke,przyprawic,dodac odrobine tluszczu,zawinac w folie i piec do czasu,az kostki selera zmiekna.Kiedy farsz z pieczarek i seler sa juz gotowe ,nakladac niewielkie porcje do srodka przygotowanych kapeluszy,a wierzch przykryc plastrem zoltego sera.Pozostawic na ruszcie do czasu,az ser calkowicie sie nie rozpusci PROPONUJE PODAWAC JE DO WSZYSTKICH MIES PIECZONYCH NA GRILLU-TO NAPRAWDE WYSMIENITY DODATEG:)SMACZNEGO:)