Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrób i spróbuj ;)
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5959
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 749
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 822
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5959
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 749
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 822
Składniki
Bulwy kopru podgotować w lekko osolonej wodzie przez ok. 12 minut. Wyjąć, ostudzić, pokroić w ósemki lub szesnastki :) Wrzucić na patelnię na rozgrzane masełko, dusić przez kilka minut, dodać czosnek, oliwki. Posypać parmezanem, migdałami i koperkiem fenkułu. Serwować ze świeżą bagietką :)
Smacznego :) 202010