Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tani i szybki sposób na co nie co dobrego na obiad!!!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 668
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 100
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 34
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 668
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 100
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 34
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Składniki
Masło rozpuścić na patelni dodać do niego drobno pokrojony czosnek chwile podsmażyć i następnie dodać szpinak sól ,pieprz.Dosłownie chwilkę podsmażyć ,a później odstawić aby wystygł.
Kurczaka umyć pokroić wzdłuż aby powstały duże plastry rozbić przez folię tłuczkiem następnie każdego fileta przyprawić z obydwu stron.Wcześniej przygotowany szpinak nałożyć na każdego kotleta i zwinąć w rulonik.
Na nie wielkiej ilości oleju podsmażyć każdą roladkę z każdej strony na złocisty kolor,a następnie włożyć do naczynia mięsko z pokrojona cebulą i odrobiną oleju.Piec w piekarniku 20min w 170st