Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Fishburger"
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1901
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1747
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 108
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1901
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1747
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 108
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Składniki
Ryby zmiksuj blenderem z jajkami i namoczoną, odciśniętą bułką. Dodaj podsmażoną cebulką, posiekany koperek, szczypiorek. Wymieszaj starannie . Przypraw masę sokiem z cytryny, solą oraz pieprzem cytrynowym.
Uformuj kotleciki, obtocz w mące, jajku oraz bułce tartej. Smaż na rozgrzanym oleju, na małym ogniu.
Bułki przekrój na pół, na każdą część połóż plasterek sera i krótko podpiecz. Na bułce ułóż 2-3 liście sałaty, kotlet rybny, plasterki pomidora oraz ogórka. Przykryj drugą połówką bułki i od razu podawaj.
Bardzo lubią go moje dzieci. To danie to znakomity sposób, by zachęcić je do jedzenia ryb.
Porcje 6, : 35 min, Cena: 2,10 zł, Kalorie: 390 kcalŹródło: Bella Relaks