Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 200
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 200
Składniki
W bulionie warzywnym ugotowałem kotlety sojowe (5 min) ,wyłowiłem ,ostudziłem i pokroiłem w paski. Marchew i seler obrałem i pokroiłem w słupki ,por w plasterki ,paprykę w paski ,czosnek w plasterki. Warzywa dodałem do bulionu ,w którym gotowały się kotlety razem z pokrojonym w paski filetem z kurczaka. Dodałem przyprawy i gotowałem dalej do miękkości warzyw. Następnie dodałem kotlety sojowe i przecier pomidorowy. Całość zagotowałem i doprawiłem pieprzem.