Do góry

Dania główne Przepis na:

Forszmak z kurczaka

Przepis dnia 2010-12-09
Forszmak z kurczaka

Autor:

Przepisów i artykułów: 51 Ocena: 979

Dodano:

Odsłon: 21560

To danie powinno sie robic z miesiwa, ja zamienilam mieso na mieso tylko mniej kaloryczne,wszystkim smakowalo.

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. z udek i warzyw gotujemy rosol,pieczarki kroimy w paski i podsmazamy na masle,az plyn odparuje.

  2. na tej samej patelni podsmarzamy pokrojona w kostke papryke i ogorki.

  3. mieso z udek drobno kroimy i dodajemy do rosolu,dodajemy tez papryke,ogorki,pieczarki,gotujemy wszystko razem 25 min,pod koniec gotowania dodajemy koncentrat pomidorowy,dosmaczamy,podawac z chlebem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

hela43 25 listopada 2010 JA TEŻ ROBIĘ TAK NA MIĘSIE DROBIOWYM NIE KONIECZNIE UDKA PRZEPIS GODNY UWAGI .GRATULUJĘ ŚWIETNYCH PRZEPISÓW POZDRAWIAM

4 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń