Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Artykuł sponsorowany
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34968
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18164
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34968
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18164
Składniki
Ziemniaki obrać, pokroić, namoczyć min 30 minut w wodzie. Odcedzić, osuszyć za pomocą papierowego ręcznika.
Rozgrzać urządzenie Airfryer do temperatury 180 stopni.
Do rozgrzanego urządzenia włożyć osuszone, wymieszane z oliwą, pokrojone ziemniaki.
Ustawić czas na 18 minut, wsunąć kosz i kontynuować smażenie do momentu aż urządzenie wyemituje sygnał dźwiękowy. Podczas smażenia co jakiś czas potrząsać koszem aby frytki równomiernie się zarumieniły.