Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koszt jednej porcji tego pysznego deseru to tylko 1 zł.
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1103
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1103
Składniki
Czereśnie umyć, osuszyć, wydrylować. Porzeczki umyć i dokładnie osuszyć, maczać w białku, usunąć nadmiar i posypywać cukrem, odłożyć do dekoracji. Galaretki rozpuścić w 1 lt. wody, dodać czereśnie i schłodzić. Długa foremkę wyłożyć folią spożywczą. Tężejącą galaretkę z czereśniami wyłożyć do foremki i wstawić na min. 1 h. do lodówki. Dekorować porzeczkami.