Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Galaretki z pstrągiem"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 658
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 31
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2698
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 658
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 97
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 31
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2698
Składniki
Warzywa i przyprawy gotuj w litrze wody 15 min. Dodaj pokrojone ryby, gotuj 20 min. Pstrągi i warzywa wyjmij. Wywar posyp solą, wlej sok z cytryny, przecedź. Podgrzej, rozpuść żelatynę.
Ryby obierz z ości i skóry. Warzywa i jajka pokrój. W foremkach ułóż groszek, ryby, jajka, warzywa i natkę. Zalej schłodzonym wywarem. Wstaw do lodówki.
Czas przygotowania: 50 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 2,50 złŹródło: Chwila dla Ciebie