Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta,koperek,ryż i mięso połączenie moim zdaniem na medal.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 214
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 214
Składniki
Mięso mielone doprawiam,dodaję ryż i wszystko mieszam.Kapustę chwilę gotuję żeby zmiękła.Odrywam pojedyńczo liście ,wycinam twarde części.
Z mięsa robię kulki wielkości klopsów i zawijam pojedyńczo w liście.Na spód garka rozkładam parę liści kapusty na to układam gołąbki.Dodaję kostkę rosołową, wszystko posypuję posiekanym koperkiem.Na górę układam resztę liści które mi zostały.Wlewam wodę tak aby gołąbki były przykryte.
Gotuję na małym ogniu ok.30 minut.