Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gołąbki z kaszą"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 189
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 189
Składniki
Kapustę włóż do wrzątku z octem, gotuj 5 min. Odcedź, przelej zimną wodą. Podziel na liście, wytnij zgrubiałe nerwy.
Jajka roztrzep z musztardą, przypraw. Orzechy utrzyj z twa rogiem, kaszą i jajkami. Ułóż na liściach, uformuj gołąbki. Ciasno ułóż w rondlu. Posyp startym jabłkiem, imbirem, wlej wywar. Duś do miękkości.
Czas przygotowania: 60 min, ilość porcji: 6, cena za porcję 2,20 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie