Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Gołąbki z ryżem i kaszą Katarzyny Madej-Stasiak z Łodzi"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 104
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 38
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2707
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 104
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 38
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2707
Składniki
Podsmaż cebulę. Na drugiej patelni podsmaż ryż, kasze i siemię. Zalej wodą, posól, ugotuj i ostudź.
Mięso przełóż do miski, dodaj przygotowane , czosnek, przypraw. Farsz zwijaj w liście kapusty. Gołąbki ułóż w brytfance. Podlej wodą i zapiekaj ok. 60 minut w temp. 180°C.
Porcje 20 100 min Cena 0,90 zł Kalorie 410 kcalŹródło: Takie jest życie