Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłka z kaszanką po raz pierwszy w tym roku zagościły u nas na grill. Przyprawy można użyć, kto jakie lubi.
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 124
Przygotowałam wykwintne, delikatne w smaku risotto z białymi szparagami. Mam...
Odsłon: 30
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 131
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 519
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 4406
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 124
Przygotowałam wykwintne, delikatne w smaku risotto z białymi szparagami. Mam...
Odsłon: 30
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 131
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 519
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 4406
Składniki
Kaszankę wymieszać z majerankiem i odstawić. Jabłka umyć i odkroić wierzch, wydrążyć środki. Napełnić kaszanką i przykryć odkrojonym wierzchem. Zawinąć w folię aluminiową i piec kilka minut na grillu lub w piekarniku. Podawać na ciepło. Smacznego.