Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłka z kaszanką po raz pierwszy w tym roku zagościły u nas na grill. Przyprawy można użyć, kto jakie lubi.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4157
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11384
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6527
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5492
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13551
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5331
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4157
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11384
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6527
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5492
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13551
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5331
Składniki
Kaszankę wymieszać z majerankiem i odstawić. Jabłka umyć i odkroić wierzch, wydrążyć środki. Napełnić kaszanką i przykryć odkrojonym wierzchem. Zawinąć w folię aluminiową i piec kilka minut na grillu lub w piekarniku. Podawać na ciepło. Smacznego.