Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe na lunch czy podwieczorek
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 279
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 279
Składniki
Odsączyć kukurydzę i marchewkę. Wymieszać ze sobą kukurydzę, marchewkę i tuńczyka. Przyprawić solą i pieprzem do smaku. Dodać łyżkę majonezu i wymieszać. Pomidory umyć, przekroić na połówki i wydrążyć środek. Do pomidorów nakładać farsz. Na wierzch układać starty ser. Każdą połówkę pomidora zawinąć w folię aluminiową. Grillować od 10-15 min. Podawać koniecznie gorące. Smacznego :)