Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na szybką, bardzo smaczną przystawkę.
Smakowitości na imprezy domowe i nie tylko bez zawartości chemii.
Odsłon: 30
Propozycja na sycące danie dla gromadki gości. Można wykorzystać warzywa pozo...
Odsłon: 65
Obiad na sylwestra zaskoczy cię smakiem. Połączenie naleśników gryczanych z k...
Odsłon: 256
Świetna przekąska na imprezkę, sylwestra oraz też dobrze sprawdzi się jako ob...
Odsłon: 83
Smakowitości na imprezy domowe i nie tylko bez zawartości chemii.
Odsłon: 30
Propozycja na sycące danie dla gromadki gości. Można wykorzystać warzywa pozo...
Odsłon: 65
Obiad na sylwestra zaskoczy cię smakiem. Połączenie naleśników gryczanych z k...
Odsłon: 256
Świetna przekąska na imprezkę, sylwestra oraz też dobrze sprawdzi się jako ob...
Odsłon: 83
Składniki
Miętę pokroiłem bardzo drobno razem z łodyżkami. Pomidory przeciąłem na pół, wydrążyłem gniazda nasienne. Pomidory pokroiłem na kawałki, wymieszałem z miętą i ugotowaną wcześniej kaszą bulgur. Doprawiłem do smaku oliwą, solą i sokiem z cytryny. Pieczarki oczyściłem, usunąłem nóżki i ułożyłem blaszkami do góry w piekarniku. Zapiekałem pod grillem w 220 C przez 15 minut. Zgromadzony w środku sok odlałem. Tak przygotowane pieczarki faszerowałem sałatką i posypałem pieprzem.