Do góry

Desery Przepis na:

Gruszki pijaczki

Gruszki pijaczki

Autor: Tradycyjna_Kuchnia

Przepisów i artykułów: 1827 Ocena: 8258

Dodano: 08.06.2016

Odsłon: 1037

Czas na grillowanie.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie


  1. Wykonanie:
    Umyte gruszki przekroić na pół i usunąć gniazdka nasienne, po czym skropić dokładnie wszystkie połowy gruszek alkoholem (lub dla dzieci- oranżadą) i posypać startym serem (można dodatkowo dodać odrobinę masła). Zapiekać gruszki na grillu przez około 25 min na bardzo wolnym ogniu.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń