Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzą się jako dodatek do obiadu, kanapek albo koreczków.
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1583
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 54
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1431
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 316
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1583
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 54
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1431
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 316
Składniki
Grzyby oczyścić i podgotować przez kilka minut w wodzie.
Na oleju udusić cebulę, dodać podgotowane grzyby i koncentrat pomidorowy rozmieszany w wodzie.
Dodać cukier, ocet, paprykę i resztę przypraw, wymieszać, dusić przez kilka minut.
Przełożyć do słoików, pasteryzować ok. 15 minut.