Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzą się jako dodatek do obiadu, kanapek albo koreczków.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 225
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20339
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 225
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20339
Składniki
Grzyby oczyścić i podgotować przez kilka minut w wodzie.
Na oleju udusić cebulę, dodać podgotowane grzyby i koncentrat pomidorowy rozmieszany w wodzie.
Dodać cukier, ocet, paprykę i resztę przypraw, wymieszać, dusić przez kilka minut.
Przełożyć do słoików, pasteryzować ok. 15 minut.