Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzą się jako dodatek do obiadu, kanapek albo koreczków.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 744
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 481
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 744
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 481
Składniki
Grzyby oczyścić i podgotować przez kilka minut w wodzie.
Na oleju udusić cebulę, dodać podgotowane grzyby i koncentrat pomidorowy rozmieszany w wodzie.
Dodać cukier, ocet, paprykę i resztę przypraw, wymieszać, dusić przez kilka minut.
Przełożyć do słoików, pasteryzować ok. 15 minut.