Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę inny pomysł na tradycyjny i lubiany gulasz
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88381
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11692
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1838
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88381
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11692
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1838
Składniki
Wszystkie składnik kroimy w kostkę. Podsmażamy na oleju cebulę, następnie pieczarki, marchewkę, cukinie, kiełbasę. Dorzucamy pomidory, doprawiamy i dusimy 10-15 min.
Piekarnik rozgrzewamy do 180 stopni. Odcinamy górną część papryki. Wycinamy środki. Smarujemy olejem. Następnie faszerujemy przygotowanym gulaszem i pieczemy w naczyniu żaroodpornym 30-40 min aż papryka papryka zmięknie i lekko się przyrumieni.
Papryki podajemy posypaną świeżą pietruszką.