Do góry

Dania główne Przepis na:

Gulasz wieprzowy z kaszą

Gulasz wieprzowy z kaszą

Autor:

Przepisów i artykułów: 28 Ocena: 58

Dodano:

Odsłon: 148

Troszkę inne wydanie gulaszu niż zawsze jadłam. ;)

Składniki

3-4 os. > 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Mięso posól i oprósz mąką. Posiekaj cebulę i czosnek. Pieczarki oczyść, przetnij na pół.
    W garnku rozgrzej olej, wrzuć mięso i cebulę, smaż 4 minuty, obracając w trakcie, dodaj czosnek i pieczarki, smaż 2 minuty. Wlej koncentrat pomidorowy rozprowadzony w 1 litrze wody. Wrzuć 3 ziarna pieprzu czarnego. Przykryj częściowo i gotuj około 1 godziny od czasu do czasu mieszając i w razie potrzeby dolewaj wodę

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń