Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Indyjski gulasz z ciecierzycą"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 189
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 189
Składniki
Cukinię, marchewki i ziemniaki pokrój w kostkę. Cebulę i czosnek pokrój na plasterki, zeszklij na maśle.
Dodaj przyprawy i pokrojone warzywa, podlej pół szklanki wody. Duś pod przykryciem 20 min.
Ciecierzycę osącz. Pomidory sparz, obierz, pokrój. Razem dodaj do gulaszu, duś 10 min.
<strong>Przepis przysłała Agnieszka Majcherkiewicz z Będzina.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie