Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłka w cieście,czyli tak zwane racuchy.
Jeśli szukasz pomysłu na pyszny, domowy obiad, który otuli Cię smakiem i arom...
Odsłon: 126
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 172
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 55
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 5099
Jeśli szukasz pomysłu na pyszny, domowy obiad, który otuli Cię smakiem i arom...
Odsłon: 126
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 172
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 55
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 5099
Składniki
Jabłka pokroić w dość grube plasterki. Jajka razem z mąką i cukrem rozmieszać. Na patelni rozgrzać olej. Każdy plasterek jabłka maczać w cieście i kłaść na olej. Smażyć ok 4 minut z jednej strony. Gotowe i ciepłe racuchy posypać cukrem pudrem.