Do góry

Śniadania Przepis na:

Jajecznica z wiejskich jaj ze szczypiorem.

Jajecznica z wiejskich jaj ze szczypiorem.

Autor: kuchmariola63

Przepisów i artykułów: 584 Ocena: 4524

Dodano: 15.11.2017

Odsłon: 206

Jajecznica usmażona z wiejskich jaj od kur wesołych z cebulką, szczypiorkiem i kiełbaską.

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Na rozgrzanej patelni smażymy pokrojone w kostkę kawałki kiełbasy. Dodajemy pokrojone w plasterki cebulki, i chwilę smażymy pod przykryciem do zeszklenia cebuli.

  2. Wbijamy jajka i dodajemy pokrojony drobno szczypior.

  3. Smażymy cały czas mieszając do momentu ścięcia się jajek, oraz musimy uważać żeby za bardzo nie przesmażyć jajecznicy, żeby nie była za mocno ścięta.

  4. Smacznego!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń