Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka faszerowane oliwkami i rzodkiewką.

Jajka faszerowane oliwkami i rzodkiewką.

Autor: Docherro

Przepisów i artykułów: 510 Ocena: 8059

Dodano: 21.03.2018

Odsłon: 599

Kolorowo i świątecznie,z pewnością jajeczka posmakują i zachwycą:) Przepis podany na trzy jajka,jeśli zechcecie robić to musicie podwoić lub potroić składniki:)

Składniki

1-2 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo,przekroić na połówki,wybrać do miseczki żółtka.

    Do żółtek dodać po łyżeczce chrzanu,musztardy,majonezu.Sól i pieprz do smaku.

    Rozetrzeć wszystkie składniki i małą łyżeczką nakładać farsz do połówek białekWierzch udekorować oliwkami,plasterkami rzodkiewki i koperkem.





    Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (24)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń