Do góry

Przekąski Przepis na:

jajka faszerowane pieczarkami

jajka faszerowane pieczarkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 23 Ocena: 56

Dodano:

Odsłon: 1027

Jest to przekąska nie trudna w przygotowaniu,a naprawde smaczna.Polecam,zrobiłam ostatnio i naprawde dobre.

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. jajka ugotować na twardo.Nastepnie obrać przekroic na połowki,wyjać żołtka.bialka odłozyc na talerzyk.Przygotowujemy farsz.Żoltka ucieramy ze smietaną,dodajemy odsączone drobno pokrojone pieczarki.,przyprawiamy,wyrabiamy na jednolitą mase.

  2. Nadziewamy białka,formując zgrabne kopczyki.Można wedlug uznania udekorować papryką lub szczypiorkiem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń