Do góry

Przekąski Przepis na:

jajka faszerowane smażone

jajka faszerowane smażone

Autor: olo1

Przepisów i artykułów: 29 Ocena: 46

Dodano: 17.01.2011

Odsłon: 2489

rewelacja smaku

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka umyć,ugotować,schłodzić w zimnej wodzie,przekroić ostrym nożem razem ze skorupką wzdłuż na połówki.

  2. Wybrać jajka łyżeczką i drobno posiekać.

  3. Dodać 2 łyżki masła,śmietanę,drobno posiekany szczypiorek lub natkę pietruszki.

  4. Dobrze wymieszać,nałożyć w skorupki,posypać tartą bułką,przyklepać łyżką,smażyć na rozgrzanym maśle,kładąc posypaną stroną do dołu.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń