Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka na twardo z majonezem

Jajka na twardo z majonezem

Autor: tosia1988

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 2

Dodano: 28.12.2011

Odsłon: 3785

Szybko i smacznie.

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Gotujemy jajka i obieramy ze skorupki,

  2. Kroimy na ćwiartki, dekorujemy majonezem i posypujemy szczypiorkiem i gotowe.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

helen4 29 grudnia 2011 no no już naprawdę jaja!!!! po co zaśmiecać sieć takimi bzdurami!!!

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Marzenna70 28 grudnia 2011 napisz ile te jajka trzeba gotować.Kolezanki syn gotował i gotował a one ciągle były twarde...

4 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń