Do góry

Przekąski Przepis na:

kalafior

kalafior

Autor:

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 7

Dodano:

Odsłon: 3069

Kalafior z wody, jest mdły jak dla mnie a wystarczy parę przypraw i jest świetny.

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Kalafior podzielić i ugotować al dente. Na patelni teflonowej podsmażyć na maśle, dodać maggi oraz czosnek granulowany. Podlać wodą i dusić parę minut. na talerzu posypać szczypiorkiem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

goramarcina1 05 lipca 2011 Ciekawy przepis,muszę wypróbować.Do ulubionych

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń