Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na marynowaną kalarepkę.
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 19408
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9526
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2088
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4090
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 699
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 356
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 19408
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9526
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2088
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4090
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 699
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 356
Składniki
Wykonanie: Kalarepę oczyścić i pokroić w słupki . Obgotować 10 min następnie odcedzić i ułożyć w słojach. Zalać gorącą wodą z dodatkiem soli, cukru i kwasku. Pasteryzować na bardzo wolnym ogniu około godziny i nazajutrz następne pół godziny. Odstawić w chłodne ciemne miejsce i używać do sałatek z majonezem.