Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kanapka z moskalikami"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 231
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 231
Składniki
Porcja dla 2 osób, czas przygotowania: 5 minut.
Kromki chleba posmaruj serkiem philadelphia, przekrój w poprzek na 5 części. Na każdej zrób cienki pasek z wasabi. Pamiętaj, że japoński chrzan jest bardzo ostry! Ułóż na nim po moskaliku.
Posiekaj cebulę w drobną kosteczkę, czerwony pieprz utrzyj w moździerzu. Z gałązek koperku oberwij same „piórka”. Posyp moskaliki cebulą, pieprzem i koperkiem. Na koniec skrop odrobiną soku z limonki.Źródło: Twój Styl