Do góry

Śniadania Przepis na:

Kanapki z rzodkiewką i wędzonką.

Kanapki z rzodkiewką i wędzonką.

Autor:

Przepisów i artykułów: 1008 Ocena: 9856

Dodano:

Odsłon: 115

Pachnące bazylią kanapki z rzodkiewką i kawałkami wędzonki, polecam na śniadanie lub kolację.

Składniki

  • chleb 3 kromki
  • wędzonka 2 plasterki
  • rzodkiewka 3 szt.
  • bazylia świeża 3 czubki
1-2 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Na kromki chleba układamy plasterki rzodkiewki i pokrojone w kawałki plasterki wędzonki.

  2. Na każdą kanapkę układamy po zerwanym czubku z bazylii.

    Smacznego!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń