Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie babci Stefci na jeszcze chłodne dni.
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 156
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10527
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 156
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10527
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, poszatkować, posolić i odstawić na godzinę. Po czym odcisnąć i włożyć do garnka z pokrojoną słoniną. Zalać małą ilością wody, przyprawić do smaku i udusić na małym ogniu do miękkości, pod koniec dodać pokruszone pierniki, parówkę, chwilę podgotować i podawać z pieczywem.