Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny Włoski deser tiramisu. Deser na bazie ubitej śmietany i serka...
Odsłon: 165
Czekolada dubajska to rewelacyjne połączenie Waszej ulubionej czekolady i pys...
Odsłon: 69
Postny barszcz na zakwasie i czerwonym winie o intensywnym kolorze.
Odsłon: 527
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 686
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 34
Bardzo smaczny Włoski deser tiramisu. Deser na bazie ubitej śmietany i serka...
Odsłon: 165
Czekolada dubajska to rewelacyjne połączenie Waszej ulubionej czekolady i pys...
Odsłon: 69
Postny barszcz na zakwasie i czerwonym winie o intensywnym kolorze.
Odsłon: 527
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 686
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 34
Składniki
Łodygi selera ,marchew oraz rzepę obrać i pokroić w słupki ,a obraną cebulę w dużą kostkę. Warzywa obsmażyć na maśle ,przełożyć do rondla ,zalać bulionem i szklanką wody ,gotować 30 min. Poszatkować kapustę ,włożyć do gotującej się zupy. Dodać pieprz ,sól ,ziele angielskie i liść laurowy. Kilka minut gotować. Następnie obrać jabłka ,wydrążyć , pokroić w drobną kostkę i dołożyć do zupy. Gotować kapuśniak jeszcze 10 min. Pod koniec gotowania wlać do niego kwas ogórkowy ,zagotować. Podawać z bagietką lub innym pieczywem.