Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kapusta w stylu orientalnym"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 103
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2703
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 103
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 35
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2703
Składniki
Kapustkę opłucz, osusz i drobno poszatkuj.
Na patelni roztop masło, zeszklij lekko osoloną cebulę. Pod koniec dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek.
Przełóż do większego garnka, dodaj kapustę i zalej całość mleczkiem kokosowym. Posyp curry, chili i imbirem.
Duś potrawę pod przykryciem około pół godziny. Dopraw solą i pieprzem, ew. podlej odrobiną wody.
Czas przygotowania: 50 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 250. Stopień trudności: łatwy.Źródło: Telemax