Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rabarbaru ci u mnie dostatek tego roku
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19890
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 493
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 516
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6930
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1243330
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19890
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 493
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 516
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6930
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1243330
Składniki
Mięso doprawić, smażyć na oleju z obu stron ( ok.15 min) ewentualnie podlewając odrobiną wody.
Rabarbar (młodego nie trzeba obierać) pokroić na 3 cm części i szybko ( ok.3 min) obsmażyć na maśle w towarzystwie cukru, imbiru i cynamonu - stale ale z czułością mieszać zawartość patelni.
Ten karczek miał wylądować na grillu ale niestety leje z nieba , cóż więc było robić , cóż?