Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, tanie, pyszne i zdrowe danie.
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666242
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 69
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 509
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5717
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 974
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 258
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666242
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 69
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 509
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5717
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 974
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 258
Składniki
Mięso gulaszowe obtoczyć w mące i obsmażyć na tłuszczu razem z cebulą pokrojoną w kostkę. Podsmażone mięso przełożyć do rondla, podlać wrzącą wodą, dodać listek, sól i pieprz, gotować do miękkości. Kiedy mięso zmięknie, dodać przyprawy i jeszcze chwilę pogotować.
Gorącą kaszę wyłożyć do miseczek i polać gulaszem. Uwagi, sugestie, propozycje do przepisu :-) Tak przygotowany gulasz najlepiej smakuje podany z buraczkami. Życzę smacznego i zapraszam do obserwowania mojego profilu w serwisie smaker.pl, na którym staram się dodawać przepisy na bieżąco, kiedy tylko mam czas gotować :-)