Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, tanie, pyszne i zdrowe danie.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 91
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 44
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 133
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 91
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 44
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 133
Składniki
Mięso gulaszowe obtoczyć w mące i obsmażyć na tłuszczu razem z cebulą pokrojoną w kostkę. Podsmażone mięso przełożyć do rondla, podlać wrzącą wodą, dodać listek, sól i pieprz, gotować do miękkości. Kiedy mięso zmięknie, dodać przyprawy i jeszcze chwilę pogotować.
Gorącą kaszę wyłożyć do miseczek i polać gulaszem. Uwagi, sugestie, propozycje do przepisu :-) Tak przygotowany gulasz najlepiej smakuje podany z buraczkami. Życzę smacznego i zapraszam do obserwowania mojego profilu w serwisie smaker.pl, na którym staram się dodawać przepisy na bieżąco, kiedy tylko mam czas gotować :-)