Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Również szybka przekąska, wszak banalnie prosta ale smaczna
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 253
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 253
Składniki
Pieczarki oczyszczamy i dość drobno kroimy. Wrzucamy na rozgrzaną patelnie z dodatkiem oleju rzepakowego. Dusimy aż pieczarki odparują nadmiar wody. Solimy i doprawiamy pieprzem. Następnie zostawiamy do ostygnięcia. Ciasto kroimy na równe kwadraty. Nakładamy pieczarki i zlepiamy rogami na przemian. Smarujemy białkiem i posypujemy suszonym majerankiem. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika temp. 180C na ok 20-25 min. SMACZNEGO!!!