Do góry

Dania główne Przepis na:

Kluski śląskie

Kluski śląskie

Autor: juczka

Przepisów i artykułów: 16 Ocena: 534

Dodano: 13.10.2009

Odsłon: 13220

Świetne ze skwareczkami i zasmażaną kapustką

Składniki

3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ugotowane ziemniaki mielimy w maszynce, następnie dzielimy na cztery części. Jedną z części oprószamy i wypełniamy mąką ziemniaczaną i pszenną. Dokładnie mieszamy razem z tą odłożoną częścią i dalej mieszamy. Gdy już jest gotowe formujemy okrągłe kluski koniecznie z dziurką w środku. Życzę smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

juczka 13 października 2009 TAK TO JEST KAPUSTA ZASMAŻNA,MOŻE NIE CIEKAWIE WYGLĄDA,ALE ZAPEWNIAM ŻE JEST SMACZNA.

64 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Sugarspice 13 października 2009 Kluski wyglada przyzwoicie, ale "to" obok jest odpychajace.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

szynszylka 13 października 2009 przed dodaniem następnego przepisu proponuję wyłączyć "Caps Lock" i wypełniać przepis zgodnie z formularzem :) [składniki i etapy przygotowania] Pozdrawiam ps na zdjęciu kluski wyglądają smakowicie

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń