Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z dodatkiem piwa smakują wybornie.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 659
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 107
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1228
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 659
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 107
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1228
Składniki
Sposób przygotowania: Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie, przestudzić i dokładnie utłuc
Bułkę pokroić w drobną kostkę i podsmażyć na boczku.
Następnie zmieszać z ziemniakami, jajkami roztrzepanymi, wsypać obie mąki i pietruszkę i dokładnie wyrobić masę.
Formować małe kulki i ugotować w osolonym wrzątku. Po ugotowaniu okrasić knedelki prażoną bułką z masłem lub polać dowolnym sosem