Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 33
Sałatka ziemniaczana tym razem wzbogacona dodatkowymi składnikami. Smaczna, z...
Odsłon: 22
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 333
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 33
Sałatka ziemniaczana tym razem wzbogacona dodatkowymi składnikami. Smaczna, z...
Odsłon: 22
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 333
Składniki
Owoce zmiksuj blenderem, możesz dodać do nich odrobinę gazowanej wody mineralnej. Mus przelej do wysokiej szklanki, na górę nałóż jogurt. Całość posyp otrębami. Jeśli wolisz słodszą wersję użyj jogurtu owocowego (np. kiwi), a zmiksowane owoce dosłódź łyżeczką miodu.
Owoce zmiksuj blenderem, możesz dodać do nich odrobinę gazowanej wody mineralnej. Mus przelej do wysokiej szklanki, na górę nałóż jogurt. Całość posyp otrębami. Jeśli wolisz słodszą wersję użyj jogurtu owocowego (np. kiwi), a zmiksowane owoce dosłódź łyżeczką miodu.