Do góry

Dania główne Przepis na:

Kotleciki rybno-serowe

Kotleciki rybno-serowe

Autor:

Przepisów i artykułów: 12 Ocena: 71

Dodano:

Odsłon: 588

smaczne ,dobre dla wszystkich także dla tych co nie przepadają za rybami.

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Filety rybne drobno pokroić,doprawić solą pieprzem i sokiem z cytryny.Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać do ryby.Dodać jajka i wymieszać.Uformować kotleciki, panierować w bułce tartej i smażyć na złoty kolor.

  2. Można dodać do środka natkę pietruszki lub koperek

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń