Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i pachnące,chrupiące pyszne na śniadanie jak i obiad. Serdecznie polecam:)
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 82
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 208
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 82
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 208
Składniki
Kiełbasę wycisnąć z osłonek.Dodać ugotowaną i wystudzoną kaszę. Cebulę drobno posiekać,czosnek przecisnąć przez praskę. Dodać bułkę tartą,drobno pokrojony ser,paprykę i jajka. Doprawić pieprzem i solą. Formować mokrymi rękoma sznycelki,obtaczać w tartej bułce i układać na blasze wyścielonej papierem do pieczenia. Włożyć do nagrzanego piekarnika i zapiekać w 200st.góra-dół przez 1/2 godz.Po tym czasie włączyć termoobieg i zapiec na złoty kolor.
Smacznego życzę!