Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i pachnące,chrupiące pyszne na śniadanie jak i obiad. Serdecznie polecam:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5990
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12834
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4582
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5990
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12834
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4582
Składniki
Kiełbasę wycisnąć z osłonek.Dodać ugotowaną i wystudzoną kaszę. Cebulę drobno posiekać,czosnek przecisnąć przez praskę. Dodać bułkę tartą,drobno pokrojony ser,paprykę i jajka. Doprawić pieprzem i solą. Formować mokrymi rękoma sznycelki,obtaczać w tartej bułce i układać na blasze wyścielonej papierem do pieczenia. Włożyć do nagrzanego piekarnika i zapiekać w 200st.góra-dół przez 1/2 godz.Po tym czasie włączyć termoobieg i zapiec na złoty kolor.
Smacznego życzę!