Do góry

Dania główne Przepis na:

KOTLET PO KROLEWSKU

KOTLET PO KROLEWSKU

Autor:

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 12

Dodano:

Odsłon: 11283

PYSZNE KOLETY

Składniki

  • piers z kurczka, 1
  • plastry ananasa, 2
  • plasterki zoltego sera, 2
  • sol
  • pieprz
  • troche bulki tartej i jajka do panierowania
  • bita smietana-moze byc w sprayu
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Umyc i przeciac piers na pol.

  2. Potluc troszke tluczkiem,Posolic,popieprzyc,opanierowac w jajku bulce tartej.

  3. Klasc na goracy olej,obsmazyc z jednej strony,przewrocic na druga,lekko podsmazyc ,polozyc plaster ananasu i plasterej sera.

  4. Smazyc pod przykryciem az ser sie roztopi.

  5. Podawac z bita smietana.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

matylda2001 02 czerwca 2014 moja babcia mi takie robi ale bez bitej śmietany są wspaniałe

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

beatapakula2 12 października 2010 a proponuje sprobowac! naprawde warte polecenia!

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

qczol 15 września 2010 mieso z bita smietana???nie do zjedzenia , fuj:(

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

kryska 21 maja 2010 jeszcze miesa z bita smietana nie jadlam, ciekawy przepis

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń