Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wielbiciele koziego sera nie będą zawiedzeni.
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 27
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 46
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 122
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 464
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32651
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 98
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 27
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 46
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 122
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 464
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32651
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 98
Składniki
Sok pomarańczowy wymieszałem z miodem, oliwą i tymiankiem. Na 4 kawałkach folii aluminiowej ułożyłem szynkę, na niej plaster sera. Posypałem tymiankiem, skropiłem sosem pomarańczowym. Zawinąłem szczelnie. Ułożyłem pakiety na rozgrzanym grillu, zapiekałem ok. 10 minut.