Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 231
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 231
Składniki
1. w garnku rozgrzać olej lub masło, wrzucić pokrojona cebulę, lekko poddusić (nie rumienić), dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, selera i czosnek, chwile podsmażyć, zalać wodą lub bulionem, zagotować, dodać sól i jarzynkę, gotować do miękkości, zupę zmiksować, dodać starty na tarce ser, podgrzewać aż ser się rozpuści, doprawić sola i pieprzem, 2. rozgrzać odrobinę oleju, usmażyć grzanki, podawać razem z zupą, którą można posypać posiekaną natka, smacznego