Do góry

Przekąski Przepis na:

Krewetki calkiem po taj taj

Krewetki calkiem po taj taj

Autor:

Przepisów i artykułów: 51 Ocena: 961

Dodano:

Odsłon: 13822

Super do bialego wina

Składniki

  • krewetki krolewskie, 30 dek
  • Jaja, 2
  • Bread crumbs,, ile zabierze
  • Olej do glebokiego smazenia,najlepiej tajski
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jaja rozbeltaj z odrobina smietanki,krewetki optocz w jajach i panierce,smaz w dobrze rozgzanym oleju na zloty kolor,wykladaj lyzka cedzakowa na recznik papierowy.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

polkangaroo 10 maja 2010 Podstawy języka angielskiego w krajach anglojęzycznych to podstawa!!! Bez znajomości słownictwa angielskiego oraz polskiego nie zabłyśniesz (przynajmniej na tym portalu). Dużo nauki przed Tobą. Nie rób nam wstydu!!!!!!!!!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

kasikzaki 07 maja 2010 Przepis fajny ale bread crumb to nie płatki ryżowe tylko bułka tarta a konkretnie zmielony niewysuszony jak do bułki tartej chleb tostowy....populary w Irlandii, Anglii gdzie jeszcze to nie wiem.
pozdr

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

danuta1952 07 maja 2010 bread crumbs,to ryzowe platki????nie wydaje mi sie

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

mimmi 07 maja 2010 Jakiej smietanki? Nie podałaś w składnikach:)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

mimmi 07 maja 2010 Jakiej śmietanki? Niw wymieniłaś w składnikach:)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń