Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 159
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 309
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1535
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 159
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 309
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1535
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto naleśnikowe łączymy ze sobą i dokładnie mieszamy na gładką masę. Dobrze rozgrzewamy patelnię i smażymy naleśniki. Z podanym proporcji mi wyszły 4 naleśniki.
Parówki zawijamy w naleśniki. Opcjonalnie, jeśli lubimy możemy dodać plasterek żółtego sera ;-)
Gotowe krokiety obtaczamy w rozkłóconych jajkach a następnie w bułce tartej. Tak przygotowane krokiety smażymy na małym ogniu kilka minut na złoty kolor. Gotowe krokiety podajemy z ketchupem bądź ulubionym sosem. Smacznego :-)