Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 226
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 226
Składniki
Wszystkie składniki na ciasto naleśnikowe łączymy ze sobą i dokładnie mieszamy na gładką masę. Dobrze rozgrzewamy patelnię i smażymy naleśniki. Z podanym proporcji mi wyszły 4 naleśniki.
Parówki zawijamy w naleśniki. Opcjonalnie, jeśli lubimy możemy dodać plasterek żółtego sera ;-)
Gotowe krokiety obtaczamy w rozkłóconych jajkach a następnie w bułce tartej. Tak przygotowane krokiety smażymy na małym ogniu kilka minut na złoty kolor. Gotowe krokiety podajemy z ketchupem bądź ulubionym sosem. Smacznego :-)