Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co mogę napisać,tylko to,że szybko znikają,są kruche,aromatyczne i baaardzo...smaczne. Serdecznie polecam:)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 172
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 172
Składniki
Na spód każdej babeczki położyć na końcu łyżeczki dżem wiśniowy. Rozpuścić kawę w odrobinie wody(tyle by przykryła kawę) i wystudzić. Ubić śmietankę dodając na końcu cukier puder oraz śmietan-fix. Dodać do ubitej śmietanki serek i zmiksować,następnie wlać kawę-zmiksować,a na końcu sok z cytryny oraz rum-zmiksować. Szprycę napełnić kremem i wyciskać na babeczki. Udekorować rodzynkami ,papają i posypać wiórkami czekoladowymi Dać do lodówki na godz.
Smacznego życzę!