Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Krupnik z fasolą, szynką i ziołami"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 167
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 167
Składniki
Opłucz kaszę. Pokrój szynkę w kostkę, marchewkę i dymkę w talarki, osącz fasolę z puszki. Zagotuj w garnku 2 l wody. 2. Na wrzątek wrzuć marchewkę, dymkę, fasolę i przeciśnięte ząbki czosnku. Po 10 minutach dodaj kaszę, sól, pieprz, lubczyk i tymianek. Gotuj 10 minut.
RADA: Chcesz, by zupa była gęstsza? Gotuj ją dłużej.Źródło: Olivia