Do góry

Dania główne Przepis na:

KURCZAK MIODOWY

KURCZAK MIODOWY

Autor:

Przepisów i artykułów: 123 Ocena: 3333

Dodano:

Odsłon: 4349

kurczak w nieco innej wersji:)

Składniki

1-2 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. kurczaka dobrze wypłukać i wytrzeć papierowym ręcznikiem

  2. natrzeć kurczaka solą, pieprzem, czosnkiem, papryką

  3. włożyć przyprawione udka do rękawa

  4. polać je miodem rozrobionym z wodą

  5. zamknąć rękaw i piec udka w piekarniku około 1,5 godziny w temp 180 stopni

  6. SMACZNEGO

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

irma 25 kwietnia 2010 Do ulubionych. Prosty przepis i wydaje się, że danie jest zsmaczne.

3 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń