Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Za pewne każdy z Was jest miłośnikiem ketchupu, jego pikantny smak nadaje potrawą aromaty smakowe. Dlatego proponuję potrawę w ketchupie urozmaiconą papryką.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 273
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 273
Składniki
1. Fileta kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju, doprawiamy solą.
2. Paprykę kroimy w paseczki dodajemy do kurczaka.
3. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i również dodajemy do mięsa.
4. Jak mięso i warzywa są już dobre, wlewamy ketchup, chwilę prużymy.
5. Na koniec posypujemy posiekanym szczypiorkiem.
6. Danie gotowe. 7. Smacznego.